Post by invinraderel on Mar 16, 2022 5:28:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wizard And Minion Idle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wizard And Minion Idle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood generaatori kulla jaoks ▞▞▞
▞▞▞ Wizard And Minion Idle 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldisid mängu jõudeoleku aspektid, kuid kasutajaliides on selline juhuslik kaos, et see pole lõbus. Tahtsin seda mängu armastada, kuid see vajab ulatuslikku kasutajaliidese remonti
Ma tõesti nautisin seda. Aeglane edenemine, kuid see on ehitatud nii, et saate mängida paar aastat. Kahjuks kaotasin oma edu?Samsung A50, proovisin just laadida võrguühenduseta salvestust ja see saatis mind uuesti õpetusesse ja märkas, et kogu mu statistika oli jälle alguses.
<3 Hämmastav jõudemäng
Lõpuks ometi hea tühimäng
Vastutulelik autor, palju edasiminekut. Suurepärane mäng, kui naudite aeglase tempoga tühikäigu tüüpi mänge!
Suurepärane mäng. Aitäh. Üks probleem siiski: te ei saa salvestada väärtust nuppudele 2 kuni 4 ("1" paremal). See ütleb, et sisend on salvestatud, kuid see pole nii. Ja nupp jääb tühjaks.
World War 2: WW2 Grand Strategy Games Simulator Strategi ngr
See on nii vahva mäng. Peate natuke mängima, et seda tõeliselt hinnata.
Fantastiline jõudemäng. Mänginud aastaid arvutis, nüüd alustan otsast Androidis. Algus on veidi aeglane, kuid õppida on palju ja alati on midagi teha. Funktsioone avatakse pidevalt ja alati on midagi üsna uut, millega katsetada. Vestlus on (tavaliselt) väga abivalmis ja sõbralik. 10/10 kehastub uuesti.
Olen selle tühikäigumänguga päris rahul. Õpetus on mõnes kohas pisut konarlik, kuid seal on palju funktsioone ja tundub, et avada on palju.
See on väga tore sarnaselt ngu idle'iga, ainult et see töötab teie telefonis ja kõik nõtked on minu jaoks uued
Imeline mäng. Raske harjuda, aga hea, kui oled seda teinud.
Tõenäoliselt parim Androidi mäng, mida olen mänginud. Lihtne, ilma tõrgeteta, ilma jõuliste reklaamideta, kaasahaarav ja sõltuvust tekitav.
Wizard And Minion Idle કેઝ્યુઅલ ncta
Kuigi enamiku asjade jaoks on selgitused ja tekstikastid, on see siiski väga segane ja ebaselge.
Erakordselt igav.
Üks mu lemmikuid jõudemänge
Liigutage uus mängunupp tegelikku mängu, vastasel juhul lähtestavad inimesed seal kogu mängu ja lõpetavad nagu mina. [Redigeeri: see on nüüd parandatud, kuid kui klõpsate võrgus laadimise nupul, ei avane mõnikord teie salvestus, vaid uus ja saate pidevalt uuesti laadida, kuni see laadib õige salvestuse]
Tõesti hea mäng, aga tea, mis juhtus mana ülempiiriga, selle ülempiir langes 0-ni ja selle väärtuse suurendamine toimib nii, nagu kulutaksin ülemmäära kuludega
Kui ma esimest korda oma veebiversiooni vaheajalt tagasi tulin, oli see versioon ERITI segane. Ma tõesti soovisin, et need oleksid valikulised sildid, mis kuvatakse hiire hõljutamisel. Vahel ikka unustan, kus asjad on. Siiani on Chromebookide varundusvalikud paigas. Soovin endiselt importimise/eksportimise võimalust nagu veebiversiooni puhul. Kui kasutate oma Chromebooki Powerwashi, kaotate võrguühenduseta andmed. Saadan oma Dueti remonti, seega ei saa vastata.
Suurepärane mäng, ma armastan seda steami kaudu, mul on umbes 9 kuud aega ja jätkan mängimist
WAMI on kindlasti üks parimaid idle/idle mänge, mis arvutisse on tulnud. Graafika pole isegi oluline, kui arvutustabeliga on nii palju nalja! WAMI edeneb suurepärases tempos, mis annab sellele tõsiselt pika mängitavuse (minu jaoks on arvutis juba tublisti üle aasta. Telefoniport on suurepärane, et saaksin liikvel olles oma numbreid registreerida. Hurraa oni ja WAMI!
Suurepärane võte tühikäigumängu kohta. Kasv tundub tegelikult rahuldust pakkuv
Parim jõudemäng
See on huvitav jõudemäng. Ma naudin seda. 🤷♂️
Fantastiline järk-järguline/tühikäigumäng paljude erinevate tegevustega.
Lugemissimulaator
See on väga hea mäng, mulle meeldivad selle kõik aspektid, kuid mul on suur probleem ... kui ma seiklema lähen ja seadmete peal klõpsan, võin need kõik maha müüa, kuid kui ma mängin arvutiversioonil kui klõpsan samal asjal, kuvatakse ainult osa inventuurist ja näiteks kilp ja teine relv, seda pole võimalik valida... mis on nii kahju ... ka siis, kui ma salvestan sama sisselogimisega sisselogitud arvutisse ID telefonis ma ei saa samu salvestusi, mis ma tegin
Vaja rohkem väljakutseid.
Üks väga haruldasi mänge, mida on lõbus mängida ja mis ei viska pidevalt sularahapoodi näkku.
Ausalt öeldes hämmastav. Kuigi areng võib esialgu tunduda aeglane, on lihtsalt uskumatu, kui palju uusi asju edenemise käigus avatakse, mis lisandub meeletuteks numbriteks, avades veelgi rohkem.Hoiab teid iga päevaga hõivatud, jõudes aina kaugemale. Pole aimugi, miks mitte rohkem inimesi arvustusi lisanud, jätkake samas vaimus !
Suurepärane jõude-/astmemäng, millel on sama kindel alus kui jõudeolekul jumalate ja ngu valitsemiseks, kuid samas tohutult erinev, uuendav ja rahuldust pakkuv.
Parim jõudemäng, mida ma kunagi mänginud olen, ja olen aastate jooksul palju mänginud. Lõpetasin NGU päev pärast selle installimist. Nii palju suurepärast mehaanikat ja sellel on hämmastav aktiivne arendaja. Aitäh suurepärase mängu eest!
Wizard And Minion Idle Казуальные qsg
Wizard And Minion Idle Jednoduché hry cxk
Mänginud arvutis pikka aega. Dev on väga aktiivne ja vastutulelik! Suurepärane mäng A
Tõesti suurepärane jõudemäng! Saate seda mängida aastaid ja teil on alati uusi asju teha Suurepärane edasimineku tunne ja huvitavaid otsuseid teha. Arendaja on aktiivne ja reageerib kogukonnale. Tervist Onile!
Ei aitäh
Wizard And Minion Idle Casual gqw
Pole nii kaua mänginud, kuid see on juba piisavalt meeldinud, et selle peale raha kulutada (mis pole selles mängus üldse vajalik.) See toob lauale midagi toredat ja uut. Sarnane tühikäigul jumalate valitsemiseks, kuid sellel on oma mitmekesine ja erinev mehaanika. Ka dev on kullake. Ma võin lihtsalt öelda.
Statistika lähtestatakse ilma põhjuseta iga kord, kui olen võrguühenduseta, salvestab see mind nulli. Palun parandage see. Pole kindel, kas see on parandatud, lahkusin sellest mängust 2 kuuks, kui see parandatakse, muudan oma häält
Suurepärane mäng, kui teile meeldib vaadata numbrite suurenemist (ma teen seda kindlasti!)
Leidsin selle mängu Redditi kaudu. Mängul on palju potentsiaali, kuid see paiskab teile natuke liiga kiiresti, minu maitse järgi. See meenutab mulle NGU-d (millest ma usun, et looja sai inspiratsiooni?), kuid avamiste ja süsteemide tempo võiks minu arvates olla parem.
Pole loodud selleks, et sind õnnetuna tunda
Suurepärane mäng. Palju sügavust, võtab nii palju aega, kui soovite anda. Mõningaid mehaanikaid pole liiga hästi selgitatud, nii et peate mõned asjad ise välja mõtlema või lootma, et wiki või teised mängijad saavad aidata. Usun, et auto lemmikloomapunktides on viga. Kui see on aktiveeritud, ei paista lemmikloomapunktid kasvavat, kui mäng pole avatud. Olen varem ärganud paari 100 000 uue lemmikloomapunkti peale, kuid alates lemmikloomapunktide auto kasutamisest tundub, et mul on hommikul peaaegu sama palju.
Äge mäng rohkem kui esmapilgul paistab. Samuti on arendaja suurepärane, et nad reageerisid probleemile ebakõlalt.
Mängu tempo on veidi aeglane ja mehaanika hulk on pisut ülekaalukas. Miski mängu graafiline sisu ei muuda seda mängimise igavaks. Lihtsalt üks keskmine tühikäigumäng, mis pole kohutav, mitte suurepärane.
Suurepärane, fonaly saab mängida igal pool... Mis edasi? PS5 versioon? XD
Suurepärane, sõltuvust tekitav ja lõbus. CPU versioonis üle 5000 tunni. Mitte minutitki, mida ma kahetsen. Väga lõbus 👍😁