Post by invinraderel on Mar 16, 2022 5:12:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GODZILLA BATTLE LINE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GODZILLA BATTLE LINE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni (neomejeno število kristalov) ▞▞▞
▞▞▞ GODZILLA BATTLE LINE 2022 version ▞▞▞
Zapamiętać słowa. Flashcards Edukacja tme
Zabavno je, vendar obstaja ena stvar, ki je pokvarjena, vodja kiryuja je ujet, vse kar morajo storiti je, da počakajo, da se voditelji približajo in zaletijo v takojšnjo zmago, ni več možnosti za to
Urejeno 2/6: Po nekaj mesecih igranja so se težave z njihovim pvp sistemom (ki je edini način, ki ga imajo) le še poslabšale, odkar sem dosegel določen rang. Ljudje zelo očitno varajo. Sistem preprosto ni tam, kjer bi moral biti za teh nekaj igralcev. Poglej, zelo preprosto je. Imejte drug način kot pvp in tako dobite najboljše nagrade in nagrade, ki vam pomagajo napredovati tako pri vaših delih kot v spretnostih. Način, ki trenira vaše veščine, morda z različnimi p
Prosimo, dodajte shin Godzilla in njene različne evolucije ter naredite animacijo napada, kot je Godzilla 2021
Zelo dobra igra in rad bi videl Shin Godzillo v tako odlični igri.
Ne igrajte te igre, ko začnete zmagovati v goljufanju materinih fer, ki vas vodijo do prekinitve povezave s strežnikom. To ni moja povezava, lahko prenesem filme kot n igram Raid shadow legends hkrati na svojem prenosnem računalniku. Pustil sem, da traja že od decembra. Imel sem ga.
Nerf Ghidorah. Ne samo, da ima ogromno zdravja, ampak tudi doseg, škodo in zelo širok brizgalnik, tako da v bistvu zadene vse, kar odložim. Prosimo, uravnotežite.
Strežnik baze podatkov te igre je res treba izboljšati. Toliko napak, zamikov in še več.
Nikoli ni delovalo, ponovni prenos je bil šala, še vedno ni mogoče predvajati
Odlična igra, vendar imam 1 težavo. Včasih me bo prisilila nazaj k naslovu in takoj izgubim.
To je dobra igra, toda ena stvar ste vodja, enote, sovražnik in sovražnikove enote niso v barvi in dodal bom še eno zvezdico, če lahko to popravite. Vsekakor odlična igra
Neverjetna igra Všeč mi je vsaka stvar na njej, tudi glasba je odlična
Dobra igra, se ne poveže z računom Google Play za obnovitev. Še vedno poskušam obnoviti račun.
Zaenkrat uživam v igri. Rekel bi, da je razlika v moči pri kosih s 4 zvezdicami ogromna. Razlika v 1 stopnji je dovolj opazna razlika, da spremeni celotno bitko. Lepo bi bilo, da bi bili kovanci G le nekoliko bolj na voljo. Tudi iz nekega razloga se po vsaki večji posodobitvi težko vrnem, ker nenehno preklaplja na "play" v playstore namesto na "update", ko vem, da je posodobljena različica izšla
ODLIČNA IGRA!! Z MOJIM SINOM IGRAVA NA ČIT. SAMO NI UNIČEVANJE IN CENE SO ZELO DRAGE, KAJ JE MORAČ PAR DRUGIH STVARI.
Igra je odlična, izjemna mehanika in zabavni liki za uporabo v bojih, vendar je s hekerji velik problem. Očistite igralčevo umazanijo in to je zlahka igra s petimi zvezdicami.
Bila dobra. Zdaj pa skoraj slabo. Stopnja padca je noro nizka, čeprav je bilo zapisano 33,3 %. Očitno je ptw in nekako nepošteno, če se ujemajo s premium uporabnikom, igralec F2p nima možnosti proti njim.
Od 9/02/2021 je igra posodobila in izbrisala moj račun..in sem v postopku obnovitve. Vendar je zelo dolgočasno. In traja večno.. igra resno potrebuje boljši način prijave.
Dobro, vendar me zanima, če bo super mechagodzilla
GODZILLA BATTLE LINE Παιχνίδια στρατηγικής kiku
Zelo zabavno in zelo dobro za ljubitelje kaijuja, ki se ukvarjajo z njim že nekaj časa, in za tiste, ki želijo izvedeti več o tem. Edini razlog, zakaj nimam 5 zvezdic, je, kolikokrat sem izgubil zmagovalne nize preprosto zato, ker se je igra zrušila sredi tekme. Razen tega, všeč vam je igra, še vedno se prijavite takoj po zrušitvi, da nadaljujete z igranjem
Razvijalci, pravkar sem dosegel 35. mesto na Areni in ker je bil moj seznam odprav poln (brez g kamnov in še 4 ure trenutne odprave), sem zamudil svojo garancijsko ekspedicijo s 4 zvezdicami. Znebite se tega groznega sistema odprav, ki ste ga ustvarili. Dovolite nam, da izbrišemo tiste, ki jih ne želimo raziskati. Toliko 3-urnih odprav in zaradi tega pogrešam legendarno odpravo. Bojni prehod že omejite na 1 stopnjo na dan. Zakaj bi izgubili garancijo 4 zvezdice za 3-urno odpravo?
Rekel bom, da je igra zabavna in tekmovalna, želel bi način bitke brez povezave, ki bi dajal različne nagrade od vašega povprečnega načina igralca proti igralcu, upam, da lahko popravite to napako, kjer pošasti ni mogoče postaviti, tudi če imate dovolj energije za to, nerf je bil odličen, ker bi lahko napad z raketami poslal vsiljeno pošto, hvala za nerfs, pri igri je samo ena težava, to je količina kaiju, lepo bi bilo za veliko različnih likov. Želim nekaj nejasnega tiste pa vendar.
Obožujem to igro! Uživanje v igranju s klasičnimi liki in igranjem je zasvoji. Razvijalci so zelo komunikativni in ustrežljivi.
Začel bom s profesionalci. Prednosti: Dobra igra, poštena, zabavna, porabnik časa, veliko kaiju, uporabnih bojnih kosov, poceni stvari na trgu. Proti: hekerji; Pošljite veliko kaijuja v času, ko se bitka začne in uniči zabavo, Godzilla 2021 je slaba in zapravljanje G-kamnov. Na splošno precej spodobna igra. Prosimo tudi, da naredite neskladje! Če ste že imeli, nam prosim dajte način za vstop v neskladje v igri, želim imeti neskladje za to igro, da prijavim hekerje. Naredil sem posnetek zaslona enega.
Naredite kampanjo brez povezave v načinu brez povezave, če za to naredite način brez povezave, lahko dobite 5 zvezdic
Zagotovo je boljša od igre Godzilla Force. Želim si, da bi imel skupne ali skupinske bitke.
Ne razumem, kako lahko imajo igralci toliko točk, ko igra traja predolgo, da najde druge igralce in ko se ugotovi, da je povezava med igranjem izgubljena, so bile moje zadnje 3 zmage zato, ker je drugi igralec izgubil povezavo, moje zadnje 3 izgube pa zato, ker Izgubil sem povezavo, tudi po posodobitvi ima še vedno enake težave.. popravite in dodajte kampanjo za enega igralca
res je zabavno, a pred kratkim se je pravkar začelo zrušiti, ko sem odprl igro
Igra je bila odlična, dokler nisi našel prvega hekerja, ki pošilja spam 3, stane 6 pošasti, ko je največja energija 10. Potem pa te preplavijo in ne moreš storiti ničesar, saj imajo neskončno energijo. Prosim, popravite razvijalce. Res mi je bila všeč ta igra in sem mislil, da je zabavna, zdaj pa se mi zdi, da iščem drugam, saj ni zabavno izgubiti z nekom, ki ga ne moreš premagati.
Ponavadi ne dajem ocen Buuuuuuut Zelo mi je všeč ta igra. Vzbuja mi nekaj DOBRE stare nostalgije, ko vidim vse legende na ekranu. Vendar imam pritožbo. Od začetka sezone nisem dobil NIČ, ampak motil tekme, kjer se moja energija med tem ne poveča nasprotniki to storijo, kjer se moje enote nikoli ne prikličejo, kjer se moje enote nikoli ne premaknejo itd itd. Izgubil sem VELIKO tekem, ker sem takoj odnehal in se srečal z nasprotnikom prek čustvenega klepeta. Vendar mi je ta igra všeč
Aplikacija je odlična, vendar menim, da bi morali dodati kot shin Godzilla, Godzilla earth, ebirah kot 3 zvezdice in dodati.kot 5 zvezdic, ki bi mi naredile 5 zvezdic, to bi bilo super 😃👍
Zabavna igra! Obožujem klasične pošasti, še vedno gledam filme ves čas.
PREVERITE POSODOBITEV: Zabavna igra; na vaš užitek bo zagotovo vplivala vaša naložba v čas in denar. Na splošno je koncept soliden. POSODOBITEV-avgust 2021 Igra je ZLOMENA in hekerji so divji. Razvijalci nimajo pojma o uravnoteženju kosov igre. Sistem loterije/gatchapon prispeva k kaosu.
Igra se začne zabavno, a ko dosežete približno 5. mesto, je ujemanje grozno. Ali se hitro uničiš, približno 70 % časa, 25 % časa uničiš svojega nasprotnika in približno 5 % časa dobiš zabavno ujemanje.. Pri Biolanteju in Batri so res slabe težave z ravnotežjem. Oba se zelo počasi premikata, imata zelo nizke stroške energije in imata veliko več energije v primerjavi s stroški uvajanja. Če nimate obojega in oboje na visoki ravni, boste utrpeli 70 % uničenja.
Všeč mi je ta igra, vendar morajo odpraviti vse napake in prehod ter bodisi povečati dnevno omejitev na dan na 7 ali 8 ali pa se preprosto znebiti dnevne omejitve za prehod. Sama igra je zabavna, zato je treba dodati različne načine kot le uvrščene. Kot način ropotanja, kjer se kot 4 pošasti borijo med seboj. Igra ima toliko čakanja na to, kako dolgo trajajo ekspedicije
Za novo igro se razvijalci trudijo, vendar vsaka posodobitev pusti igro neuravnoteženo na drug način. To je dobra igra, vendar mora biti igralec sposoben delati s pomanjkljivostmi, ki jih sama igra sama.
Dobesedno Class Royal, vendar s pošastmi Godzilla. Želel bi, da poznate njegove zaveznike in lopovsko galerijo, potem je ta igra za vas. Če ne, potem morda mimo.
Obožujem igro, obožujem Godzilo. Nekateri igralci so našli način za izkoriščanje igre. Pravkar sem končal tekmo, kjer je nekdo ugotovil, kako nenehno klicati enote brez čakanja, zaradi česar je nemogoče zmagati proti njim. Nekateri ljudje najdejo tudi način za prekinitev povezave in ponovno povezavo, da jim omogočijo, da prikličejo 2 isti enoti hkrati. Vsaj pri slednjem imam nekaj možnosti za zmago.