Post by plupcurlnetsueclin on Mar 6, 2022 12:24:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Sculptor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Sculptor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žetoni generatorja kod ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Sculptor 2022 version ▞▞▞
NE POZNAM TE IGRE, JE ZELO SLABA IGRA V STOLETU, JE BILA SISTEMA IGRA, PA TUDI IZBOLJŠAJ GRAFIKO TUDI IGRA JE POPOLNA VEDNO JE ZGODBA VEDNO BOLJŠA
To mi je predvsem všeč, ker izgleda kot živali ali je anime igra.
Ta igra je denarna črna luknja ali naj rečem stroj za sesanje denarja, če se želite zabavati v tej igri, plačajte z denarjem, ne le z majhnim zneskom, ogromno denarja, vaša plača let, potem lahko uživate v tej igri, če ne samo pozabite to..no, ta igra ima ogromen zemljevid in zelo zabavno igrati ter zelo dobro grafiko, vendar je edina težava, da je to king of king plačati za igranje igre 1000 ameriških dolarjev ni dovolj za to igro
Zelo prijetna igra v 1. mesecu. Zakaj 2 zvezdici? Ker je sistem izdelave predmetov smešen in precenjen. Predstavljajte si, da izdelate orožje srednjega nivoja, vendar potrebujete 100 milijonov $_____$, kar je preveč smešno. Dev, morda bi ga želeli preučiti.
Na splošno je bilo dobro. Morda bo treba povečati stopnjo padca za nekatere predmete, ki trenutno zahtevajo več truda kot nagrada za nalogo. In vidim, da imajo nekateri težave z nalogami, ki vodijo do lokacij nad nivojem igralca, kar po mojem osebnem mnenju ta igra ni namenjena samo izvajanju nalog, ampak tudi raziskovanju. Torej je res zelo neumno za nekatere igralce, ki v tej igri ciljajo samo na naloge.
Od 5 zvezdic do 1 zvezdice, sem se odločil, da bom znova igral igro, a vsakič, ko se bom prijavil, se igra zruši
Odlična igra. Spominja me na nekatere igre stare generacije, ki sem jih igral kot otrok.. edina težava, na katero naletim, je .... Igra pravi, da pošilja predmete v moj nabiralnik. In dobim obvestilo za predmete. Ko pa odprem svojo pošto, da prevzamem predmete. Niso tam
No, igra je lahko resno bolj stabilna. Velikokrat sem imel aplikacijo zaprto na pol med igranjem.. še posebej, ko sem se pridružil časovno omejenemu napadu, se mi je igra zaprla, ko mi je uspelo priti nazaj, je raid boss mrtev, sistem je še vedno porabil 1 vnos . Brez povračila.. zapravljen vstop. Pisal sem o težavah, s katerimi sem se soočil, podpora sploh nisem prejela odgovora! Razredi kot čarovniki so nepriljubljeni in jih je težko igrati v primerjavi z razredom kiparjev, ki je bolj priljubljen, saj je tako enostaven ... Pomanjkanje raznolikosti ...
igra je zaenkrat videti super! uspel ustvariti svoj lik, vendar sem še vedno obtičal pri prenosu popravka igre (lahko zaradi mojega internetnega ponudnika), ampak kot nekdo, ki igra guardian tales, resnično upam, da je igra dobra!
Ta igra je neverjetna, všeč mi je, da je toliko edinstvenih in neverjetnih funkcij, kontrole pa so preproste in udobne med igranjem in upam, da dodajo funkcijo, kjer lahko izberete, katere pošasti boste napadli samo v samodejni bitki. Ker je treba še veliko stvari popraviti in izboljšati, ker je pravkar predstavljen, ga še ne morem oceniti s 5 zvezdicami, Kar tako naprej.
Kako spremeniti jezik v angleščino? Ostajam na Japonskem, vendar ga želim igrati v angleščini.Odlična možnost v anime stilu 60 sličic na sekundo in lahko izdelate čudovite komplete oklepov in orožja 👌po posodobitvi se niti ne naložijo za igranje
Za zmago je plačano ogromno. Meljem skoraj 24 ur na dan in ovirajo izravnavo, da dobim materiale... In še vedno nimam dovolj, da bi izdelal dostojno orožje ali oklep. Ostale težave se med temami zamrznejo in so časovno omejene, zato mnogih od njih nisem mogel dokončati. Igralcev je vedno manj.
Prebral sem to mango in ugotovil, da bi bilo super, če bi se igra uresničila. In tukaj uživam v tej igri. Grafika je gladka. Igranje ima podoben občutek kot pri mangi. Hvala razvijalcem, da so te igre naredile zanimive. Dobro opravljeno.
kaj za vraga se je zgodilo s strežniki? v drugih strežnikih imam druge like. Na to sem se vrnil po nekaj mesecih neigranja, potem je na izbirni plošči strežnikov samo 1 strežnik...
Zelo slabo zasnovana igra, ne vem, zakaj sploh obstaja razred moonlight sculptor, če je najbolj neuporaben razred. Ker lahko vsak razred kipari, ni niti enega samega razloga, da bi izbrali razred kiparja na mesečini. Vsak razred ima enake koristi od kiparstva, vendar razred kiparjev na mesečini sploh ni imel dobre CC spretnosti, saj ima vsak razred vsaj 3 CC spretnosti s 50 % in celo 100 % možnostjo za aktiviranje omamljanja/slepitve/spavanja. Preprosto nisem našel razloga za igranje tečaja kiparja na mesečini.
dajem 1 zvezdico namesto 5 zvezdic, ker vedno w8 30 min odpre igro
Zdi se zabavno, vendar so težave z navigacijo in nastavitvijo samodejnega predvajanja ter določanja prednosti frustrirajoče. Težava pri navigaciji je v tem, da želi moja oseba pobegniti in napadti stvari, tudi ko počistim vse samodejno predvajanje. Ko uporabljam samodejno igranje za zbiranje plena in dajanje prednosti predmetom in preprogam, to popolnoma ignorirajo. Če vklopim karkoli, moj lik samo teče naokoli in ubija stvari, tudi ko končam, in poskušam oditi stran, kot da moj lik potegne k nečemu drugemu.
Izgubljeni plačani (tako pravi denar kot zlato) pohištveni predmeti in skulpture skupaj z vsemi shranjenimi predmeti, ko ste kupili drugo hišo. To je več kot absurdno. Pričakoval sem, da bom izgubil listino prejšnje hiše, ampak kaj pravzaprav je.. ne vračam pohištva v inventarju.
Moonlight Sculptor Lomu spēles wnv
Zaenkrat je dobro, značilno za večino iger, da ima trgovino. Ampak mislim, da nič od tega ni potrebno. Želim si, da bi se napadi zgodili pogosteje, vedno jih zamudim večkrat na dan. Ampak nad vso spodobno igro. Nekatere naloge nimajo samodejnega delovanja, zato jih je težko/močno najti. Želim si, da bi lahko izbrisal vse naloge, razen električnega omrežja.
Zaenkrat samo sledim zgodbi, kot je to storil weed, vendar bi bilo bolj zabavno, če bi lahko imeli statistične točke za spretnosti življenjskega sloga. Seveda bi lahko zvenelo verjetno, da bi zadel lutko preveč lvl do 150, vendar sem kot 10 ahaahah. To je zanimiva igra, če želite preživeti ure za mletje materialov. Oh, lepo bi bilo, če bi lahko nadgradili grafiko!
Ok, tej igri sem res dal priložnost. Za kontekst, igral sem več kot en mesec, imam 192. raven. Nenehni zrušitve, kako dragi so predmeti v trgovini, je kot njihovo usposabljanje za otroka, drago in potrebuje stalno pozornost. Zrušitve bi lahko ublažil način mirovanja, vendar je njihov način mirovanja zanič. Potrebuje lončke in noben predmet ne pade, predmet pade, ki ga morate plačati, požrešen tsk tsk tsk. Resno, 1. teden boste uživali, potem pa se pripravite na močan glavobol... tako kot otrok.
Prebral sem veliko slabih ocen in se strinjam z večino od njih, zakaj si naredil, da je igra super plačana za zmago, igra je že zaradi tega mrtva, osredotočam se samo na to, da jo igram kot solo izkušnje in pri tem se zabavam, nima smisla se vključevati v PvP ali cehe zaradi tvoje grozljive p2w, trgovina je, če sem iskren, nerodna, nikakor ne bi porabil denarja za to igro, jaz sem samo nov igralec, kot je 62. rang, opažam, da so že materialni padci popolna šala.
Moonlight Sculptor Παιχνίδια ρόλων glo
Všeč mi je igra, obožujem zgodbo in sem tudi oboževalec stripa "Legendarni kipar na mesečini", nisem pričakoval, da bom v tej igri videl gospoda Weeda. Všeč mi je.
Igra je narejena kot denarnica. Nobena količina kmetovanja vam ne bo omogočila dovolj napredka, da bi dosegli vašo raven. (196 lvl s spodobno opremo... umiranje za pošasti 186 lvl) In tudi če porabite $$, boste morali porabiti preveč.
Na ipadu ni mogoče predvajati zaradi doslednega trka in prisilnega zaprtja, zato sem mislil, da ga bo mogoče predvajati na mojem asus max pro M1 z brezplačnim 4gig prostora. No, res se lahko prijavite, a ko naložite mesto, se zaradi velikega zamika komaj premikate, čeprav z nizkimi nastavitvami. Dejansko je igra prvih nekaj dni dobra, zadnji dan pa je grozna.
Dobra igra, vsekakor drugačna od drugih iger mmorpg (Genshin ni Mmorpg). Tukaj, ko dvignete lvl, lahko uporabite statistične točke. Tako osvežujoče je videti kakovostno animacijo spretnosti, ne pa zmedeno igro z dolgočasno animacijo na spretnosti (da ne govorimo o RoX-u;)
Moonlight Sculptor Lomu spēles wnv
Moonlight Sculptor Rol Oyunu aqo
Po zadnji posodobitvi ne morem odpreti zaloge na logotipu
Lep's World Arkada mlaa
Pazite na to igro! Imel sem več težav pri prekinitvi povezave, zaradi katerih igre ni bilo mogoče igrati.Za to igro sem porabil približno 100 $, ki je ne morem igrati. (Vsi nakupi, opravljeni v istem dnevu) Iščem povračila (manj kot 24 ur) in mi je bilo vse zavrnjeno. Google se je zmotil in mi delno vrnil 17 USD, kar je povzročilo trajno prepoved, navedeno kot "goljufiva transakcija". zdaj imajo od mene 83 $ in nimam dostopa ali vračila denarja do igre. Prav tako zavračajo nadaljnjo pomoč.
Grafika je v redu..igranje je v redu, preveč se osredotočite na delo kiparja na mesečini, kot so OP spretnosti in pasiva, RIP drugo delo...brez trgovinskega sistema tukaj..naredite nekaj glede tega, se tako bojite trgovine? lahko postavite omejevalni predmet, s katerim je mogoče trgovati...ta igra bo mrtva, če ne boste ničesar storili glede tega..zapomni si, da bo RO X kmalu odprt, da imajo sistem trgovanja..gud luck devs...
Malo zaostaja, a nič neobvladljivega... Izprazni baterijo...ampak igram priključen, tako da ni nič posebnega. Skratka dobra igra .. Zelo mi je všeč
Veliko prekinete povezavo s strežnikom in tudi on veliko zamrzne.
Edit: ta igra je super in super, vendar je na žalost ta igra precej p2w 70% v trgovini in zelo zaostaja. Ljudje se vedno pritožujejo " zamrznitev, zamik, sesut in prekinjena povezava, vem, da je to drugi dan in ekipa za zabavo je napaka, kajne? Včeraj sem ustvaril ekipo s svojim prijateljem in ga pokličem, naj mi sledi, vendar mi ne more slediti, alrdy klikni velikokrat slediti vodji (ekipi), a žalostno potrebujete priročnik? In tablo z nalogami, prosim, naj se igralci ne zmedejo, btw hvala. Ta igra je odlična btw ❤️✌🏻
Všeč mi je igra, vendar se igra ne bo prenehala zrušiti z uporabo računalniških emulatorjev, igra tudi zaostaja pri vrhunskih računalnikih in telefonu.Prosim, popravite to čim prej. sovražim zbujanje v glavnem meniju vsako jutro s samo 0 napredkom. EDIT : spremenila svojo oceno na 4 zvezdice; Odpravili so težavo z zrušitvijo, vendar nam dovolite, da izberemo kanale, da lahko zmanjšamo zamik. Igro je treba še optimizirati, še vedno zaostaja na emulatorju. Preizkusil LD4, Bluestack & Nox manj crash, vendar zaostajanje še vedno obstaja.
Dober mmorpg, a ko dosežete raven 80, je igra plačana za zmago. Težko boste napredovali, tudi če boste mletli. Veliko ugodnosti za tiste, ki lahko plačajo več. To je odvzem denarja. Dosegel sem raven 115 in res je težko opravljati naloge, ne da bi morali porabiti nekaj denarja.
Dolgotrajno inicializacijo zaslona.. in ne jamči, da lahko nadaljujete na naslednji zaslon za igranje igre.. lahko traja 30 minut samo pri inicializaciji zaslona po posodobitvi. Popravite fantje.
Za avto-MMO ni slabo, je pa še vedno avto-MMO. Zakasnitev je velika težava in dokončanje nalog za ubijanje 30-99 te mafije, kot to počne vsak drugi igralec na območju, traja neverjetno (in po nepotrebnem) dolgo časa, zahteve pa imajo najslabšo stopnjo padca v kateri koli igri, ki sem jo igral . Tečaji bližnjega boja bodo trajali še dlje, saj vsak lokostrelec in čarovnik zadene tarče, ki so jim bližje, všeč so strupeni smeti. PVP ni prisiljen, a P2W-ji dobijo najboljšo opremo za porabo denarja, tako da je zanič.
Dobra igra je res všeč! Problem toliko zamika, ko sem v mestu ali se srečujem z drugimi igralci, ali obstaja kakšen sistem, da ne morem vzeti nobenega igralca v bližini samo jaz sem edini igralec v igri, kot da hočem videti sebe samo svojega lika, nikogar, brez igralcev...
Ta igra je videti zabavna, vendar ne bi vedel, ker je neverjetno zaostajala. Vsakih nekaj sekund zamrzne za več kot 30 sekund. Torej je to norost, ki se trga za lase. -_- Dal sem mu le 2 od 5 zvezdic, ker je 3D grafika odlična in sistem iskanja je ustrezen.
Moonlight Sculptor የሚና ጨዋታዎች wjfr
Zelo dolgočasno za igranje. Zbrati morate materiale za skoraj vse, (ker jih pogosto ne morete kupiti od prodajalcev), številne naloge ne dajejo razlage, igra vedno zahteva zelo močno in stabilno povezavo ali pa zamrzne in daje " sporočilo o napaki v komunikaciji". Preveč je igra na slepo, brez možnosti, da bi vedeli, kaj storiti. Vsa orožja so na prvi ravni in jih morate sami nadgraditi. Kliknete na nalogo in ta najde pot... Velikokrat to stori samo za dajalca naloge
Pravzaprav res uživam v tem, nisem ravno mobilni igralec iger, a ko iščem RPG na telefonu, običajno rad poiščem nekaj s samodejnim igranjem, kar lahko brez možganov dvignem, vendar še vedno imam popoln nadzor nad svojim inventarjem in moja statistika spretnosti Všeč mi je, da imam nadzor nad statistiko svojega značaja in da ga lahko zgradim, vendar želim, da sta oklep in orožje odličnega sistema prav tako zelo kul. Pravzaprav sem zelo navdušen nad tem, zelo priporočam
Ok 5g hitrost, ki traja več kot 5 min za nalaganje v tem dnevu igre ni vredno igrati, ne trudite se namestite.
Sprva sem ga prenesla iz dolgčasa, vendar je tbh zelo dobro premišljena. Grafika je dobra, lahko celo razvijete svoj lik po svojih specifikacijah. Skratka, če vam je všeč MMOS, kot je Toram online, Avabel ali kateri koli drug, vam je to tudi všeč.
Z igro nimam nobenih težav, je precej dobra, všeč mi je grafika in dizajn likov, večinoma pišem parson, tako da samo upam, da imajo več zgodbe in animacije, čeprav bi tudi jaz želel, da bi imeli razred samurajev, predvsem mi je všeč, kako je ta igra podobna The Legendary Moonlight Sculptor. Dobro opravljeno, za zdaj bom dal 4 zvezdice, dokler ne bodo imeli razreda Samurai
precej razočaranje.. lahko ustvarite veliko boljše igranje namesto nekaj takega, mislim.. samodejno igranje? cmon, to je tako kot generična kitajska mobilna igra, ali je morda to?. uporabniški vmesnik je povsod, toliko nepotrebnih informacij, igranje igre je.. meh. idk, prebral sem mango, zato se tega veselim, in ker sem danes videl veliko odličnih mobilnih iger z odprtim svetom, kot je na primer genshin Impact, imam od tega velika pričakovanja
vsakič, ko se prijavim, pravijo, da ni uspelo popraviti neznane napake
Moja izkušnja je dobra.Preprosto ne maram samodejnega igranja, ki premaga namen mmorpg in da igra/aplikacija nima vgrajene programske opreme, ki podpira krmilnike Bluetooth, ker imam velike roke in poskušam izbrati določene stvari v igri z Ker je zaslon preplavljen z drugimi igralci, želim občasno prenehati igrati.
(Ta igra je različica mini World of Warcraft) V oklepaju je bil moj prejšnji predogled. Spremenil, ker je samo brušenje za orodja in predmete enake. In upam si trditi, da je ta igra precej težka na p2p, če želite biti v vrhu.