Post by ronsbabthogitoo on Feb 5, 2022 8:32:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pronađi razliku 1000+ razina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pronađi razliku 1000+ razina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju zlato ▞▞▞
▞▞▞ Pronađi razliku 1000+ razina 2022 version ▞▞▞
अंतर का पता लगाएं 1000+ स्तर पहेली rytm
IZVAREDNA IGRICA
Kul cool
[3D Platformer] Super Bear Adventure સાહસિક uvzy
Ova igra je tako uzbudljiva, ali treba vremena za instalaciju
Prilično je dobro. Daje mi nešto za raditi kada sam u situaciji dosade.
Alati Stalker sgm 2.2 u pripjatu. Kako pronaći alate u „Stalker ...
Wayyyy na mnoge oglase!
Superr
Tjera vas da sve pogledate i prebrojite. Provjerite boje, uzorke, sve što vam padne na pamet da usporedite objekte jedan s drugim.
Izvaredno za treniranje mozga
Opuštajuća razonoda !
Pronađi razliku 1000+ razina 4+ - App Store
Find the Difference 1000+ levels Atjautības spēles plp
Pristojan za ono što jest. Opuštajuća atmosfera, ako ne i jako povlačenje za kosu na određenim razlikama. haha! Ako je potrebno, postoji tipka za savjet. Čini se da su oglasi nakon svake razine ili svake druge. Volio bih to vidjeti nakon svaka tri do pet razina, jer se neke od ovih slika mogu napraviti za nekoliko sekundi. Ipak je lijepo napravljeno i ima umirujuću glazbu koja pomaže pri frustraciji. haha!
Dama APK 4.4.4 Android Preuzmite najnoviju verziju
Dobra igra... Ali toliko reklama ne možemo igrati razinu koju smo već jednom igrali... Ali glavni problem su reklame...Dakle, aplikacija je dobra .. sretan sam ..
Ova igra stvarno drži moj um oštrim. Volim raznolikost slika koje koristi. Prije svega, nije tempirano tako da stvarno mogu tražiti rješenja. To puno pomaže. Hvala vam!
Volim ove igrice. Voljeli bi da imaju neograničene razine!
Apsolutno volim ovu igricu!!!! To je i izazovno i izaziva ovisnost. A ono što ga čini najboljim je... u svim mojim godinama igranja igrica, ovo je JEDINA koja brine o ljudima koji igraju igru. Ako naiđete na problem i pošaljete im e-poruku sa snimkom zaslona, oni ga poprave i brzo poprave. To je sjajno. Hvala vam na tako sjajnoj igri, ali uglavnom, hvala vam što brinete za ljude koji je igraju kada postoji problem. Najbolji si.
Omg dees je cool!!!!!!!!!!!!!!!!
Jako dobro za uočavanje detalja😊
Finn forskjellen 1 000+ nivåer Hjernetrim vmub
Nije mi se svidjelo čim sam počeo igrati. Vrlo dosadno i deinstalirao sam na pravi način
Stvarno sam uzbuđen jer je stvarno divno tamo puno razina i svaka razina je jako dobra
Zabavno i jedna od boljih od te vrste igara!!
To je jako jako loše. Ova igra će vas natjerati da naprežete oči što može dovesti do jake boli u očima, a može dovesti i do lošeg vida. Uopće ne potičem ovu igru
Dobra grafika
Lijepo ako volite izazov, ali neugodno ako mrzite reklame koliko i ja
Nisam se igrao s njim samo nekoliko dana, sve u redu do sada reklame nisu tako loše
Preuzmite Find The Differences - Spot it 1.5.0 APK Android com ...
Super za zanimanje na putovanju
Zabavno traženje razlike
Zanimljivo !!
Došli smo do točke u kojoj NE MOŽEMO igrati tvrdi FTD osim ako ne pogledamo video? Kako pametno. Zbog toga smo napustili ovu igru i prešli na drugi FTD.
अंतर का पता लगाएं 1000+ स्तर पहेली rytm
AŽURIRANJE: Još uvijek ne radi. Volim ovu igru! Lijepe slike. Nema mjerača vremena. Reproducira u pejzažnom ili portretnom načinu. Platio sam verziju bez oglasa - jeftino po duplo većoj cijeni, osim... sada imam problem. Završio sam sve razine do 1410. Moj izbornik kaže da je dostupno 1550 razina i da sam osvojio 1546 razina. Ali nisam. Pokazujem prazna mjesta gdje bi nove razine trebale biti. Kada kliknem na razinu 1411, dobivam poruku o pogrešci "Dovršite prethodne slike za otključavanje." Molim pomoć!
Oglas nakon svake razine znači više gledati oglase nego igrati. Zamislite da gledate reklame na TV-u, a zatim svaki često dobivate pauzu od emisije, dobrodošli u ovu igru. Osim neželjenih oglasa, igra je u redu s lijepom grafikom. Idioti koji misle da je pošteno zaglaviti toliki broj oglasa, ipak se moraju više puta protresti sudoperom.
Find the Difference 1000+ levels Puzzle qdi
Finn forskjellen 1 000+ nivåer Hjernetrim vmub
Banner oglasi i oglasi na cijelom zaslonu, previše, šteta.
Prije dobro 😊
Ide presporo