Post by ronsbabthogitoo on Feb 5, 2022 8:17:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک کریستال ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
بازی عالی هست و بهترین بازی در سبک استراتژیک کارتی هست اما گاهی اوقات خیلی خوب است که می شود درحدی که ضرر مالی میکنی و گاهی اوقات بخاطر باخت هرس ادم در می آید.
قبلاً خوب بود.. DEV به روز رسانی هایی ایجاد می کند که شما را مجبور می کند دائماً شخصیت های مختلف و نسبت قدرت ناعادلانه را به روز کنید. به طور خلاصه، مهم نیست چقدر بازی می کنید یا دلار خرج می کنید، همیشه پشت سرتان هستید. وقتی شخصیتهای معمولی lvl 7 میتوانند حداکثر lvl 14 افسانهای را از بین ببرند بسیار خستهکننده است (btw زمان زیادی طول میکشد تا حداکثر افسانهای شود)... این کار اشتباهی است IMPO، بنابراین اگر بازی میکنید لطفاً دیگر دلار واقعی خود را هدر ندهید. ارزشش را ندارد، فقط 2 سنت من.
بازی خوبی دوش دارم ولی من لول ۱۰ م بعد می رم با یارو لول ۱۳ پیگیری کنید لطفا ۲ ستاره به خاطر این
بازی خوبی بود که من آن را بیشتر دوست داشتم، اما به روز رسانی جدید به شما اجازه نمی دهد استیکرها را سریع فشار دهید و در حین بازی تکرار کنید.
واقا نظر برخی هموطن ها درسته لطفاً ۵ ستاره ندین یعنی چی بازی رو پولی کردین من ۵ ساله دارم الا رفیقم ۶ ماهه ریخته شده ۱۴ ب سختی ۱۳ نیم بعد هم قبل از تحریم دلار با ارزش پول ملی مون حساب میکردن چیزی حدود ۳۰ تومان رویال. بلیت بود الا تحریممو ازادشم صد تومان
بازی خوب است و همه چیز است و من از زمان انتشار آن را بازی کرده ام اما خیلی p2w است و من بازیکن خوبی هستم در کمتر از یک ماه از arena 7 به arena 15 رسیدم اما تعداد بازیکنان overleved زیادی وجود دارد که آرزو می کنم کلش رویال با شما مطابقت داشته باشد. سطح کارت ها نه تروفی ها. نکته اصلی من بازی سازی است، مثلاً من سطح 10 هستم و کارت های حداکثر من سطح 10 هستند، اما من با بازیکنانی مطابقت می کنم که برج من اسکلت شلیک نمی کند، عرشه آن سطح نیست. من همه کارت ها را دارم به جز قهرمانان.
سلام دوستان گل کلنتون به خاطر خانواده پسند خوب مشکل نی بیاید تا درستش کنید حرف های گوشیتونو دونه دونه بزنید مثلا اینجوری ن زدید پیام بره حروف رو دونه دونه بزنید بره بعد میتونید چت گنید کلن خودم طلایی بود به این دلیل رفت دوستان به کلنم. یه سر بزنید دهکده رویال عکس فرانسه بله رو بزنید ممنون
DC Legends: Fight Superheroes Fabularne fea
Clash Royale Стратегии gldv
هرچی بگم کم گفتم عالییییی
بازی سرگرم کننده و منصفانه شروع می شود، اما با پیشرفت به نظر می رسد که بازی برای جلوگیری از پردازش شما طراحی شده است. من سطح 8 هستم و در یک هفته گذشته عمدتاً با سطح 11 و 12 بازی کرده ام. BS مطلق و تقریباً غیرممکن است که در مقابل بازیکنان با برجهای قویتر و عرشههای کاملاً ارتقا یافته پیروز شوید، مگر اینکه بازیکن تسلیم شود. لطفاً حریفان را بر اساس رتبه بندی که در بخشی از سیاست های بازی Fairplay شما نشان داده شده است، مطابقت دهید!
خیلی بازی خوبی هست نصب کنید
بازی خوبی است، اما سیستم تراز کردن کارت اساساً نقص دارد. من معمولاً آنقدر سرگرم کننده هستم که متوجه نمی شوم!
افتضاح شده است
کیرم دهن همه کسانی هستند که این بازی رو نصب کردن رم تو کوص نهاشون با خواهر هاشون کوی های مادر جنده کوصی خارکصه من ریدم به این بازی مسخره کیری با همه کسانی که این بازی نصب میکنن و دختر هستن با همشون سکس جنده کوصی میکنم.
تقلب های سوپرسل برای برخی از کاربران چگونه دوبار در بازی بدون آینه بازیکن انتخاب کنیم 😡😡😡👎👎👎👎
جناب اقای امیر راشدی امر دیه ای
خوبه ولی حکر داره
جذابه، فقط کاش فحشم داشت برای مواقعی که هم تیمی فقط نگاه میکنه بازی نمیکنه پرداخت درون برنامه ای هم درست کنید.
این بازی را از زمانی که منتشر شد دوست داشتم. دلیل اینکه من 3 ستاره می دهم این است که بازی فقط ناعادلانه است. مردم 5 یورو برای چیزی می پردازند که آنها را بیش از حد سطح بالا می کند. من اعتراف می کنم که 5 یورو برای پاس می گیرم زیرا نمی توانستم با دستمزد برای بردن بازیکنان رقابت کنم. مسئله دیگر این است که برخی از کارت ها شکسته و نامتعادل هستند مانند پکا و غول الکترو. بازی سرگرمکننده، اما فقط یک ناامیدی بزرگ است که میبینید سوپرسل آن را از یک بازی خوب به یک بازی آزاردهنده تبدیل میکند.
Clash Royale را دانلود کنیددر یک مبارزه همزمان با بازیکنان دیگر از قلعههای خود دفاع کنید و تلاش کنید تا قلعههای حریف را نابود.
Clash Royale Strategie pbkw
متاسفام اخه تحریم تو بازییییییی مگه داریم این چیزیه که معلومه از طرف کیا بوده نه آمریکا.
بازیش خیلی خوبه عالی اگه هم میشه اون بله رو بزنید ممنون میشم
باکزبتعاسنطنطتتنطنزن نینیطتت نینططنطن سلام عزیزم خوبین خسته نباشی ممنون از پیام های زیبا تون قربونت التماس دعای شبتون خوش گذشت انشاالله جبران کنم شبتون خوش التماس دعا کن و به این ترتیب که همیشه سلامت و موفق باشین مادرتون مبارک رمضان در واکسن بود و از اون عنوان یکی از این سفرها ی خوب و خوش رفتاری با هاشون کار را با هم به رحمت خدا رفتن وداغی بزرگ بر دل ما را به عنوان یک انسان 3 تا 5 سال 🖤🖤🖤🖤
Clash Royale Strategie pbkw
بازی عالیه ولی مدتیه وسط بازی هنگ میکنه در صورتی که اینترنت من مشکلی نداره لطفا حلش کنید
این یک بازی عالی بود تا به روز رسانی جدید. به معنای واقعی کلمه فقط یک پول نقد است که کل جامعه را دیوانه می کند. من بیش از 5 سال از زمان راه اندازی بازی کرده ام و تقریباً همه چیزهایم به حداکثر رسیده است. و سپس آپدیت جدید با قهرمانان و حدس بزنید چیست؟ من باید تمام کارت هایی را که قبلاً حداکثر کرده بودم دوباره حداکثر کنم. بابت خراب کردن بازی ای که قبلا دوست داشتم متشکرم
نحوه نصب Clash Royale در آیفون خود همین الان - Actualidad iPhone
قبل از آپدیت Champion، من نظر بسیار ضعیفی نسبت به بازی داشتم. خوشحالم که بگویم تغییر کرده است، اگرچه تعادل های زیادی برای کارت های خاص مورد نیاز است، اما در حال حاضر برای جامعه F2P بسیار دوستانه تر است (که 70٪ از پایه بازیکنان است). رتبه من قبلا 1 ستاره بود، اکنون به دلیل آنچه تغییر کرده است 3 ستاره است. این بالاتر نیست زیرا بدیهی است که تغییر lvl 14 یک برداشت نقدی بوده است، اما حداقل هزینه Slash Royale بازپرداخت شده است. اگر این روند ادامه پیدا کند، امتیاز بهتری می دهم.
با هر بروز رسانی قشنگ برینین توش منکه دیگ پاکش کردم از بس چرت شده
Huuuuuge برای بردن بازی پرداخت کنید. مگر اینکه هر بار که سطح خود را بالا می برید یا وارد یک عرصه جدید می شوید، حداقل 5 دلار داشته باشید. اسلحه شما توسط هر کسی که این کار را می کند تخریب می شود. شما در هیچ یک از رویدادها شانسی ندارید زیرا آنها دستمزد برنده شدن بازیکنان را از بازیکنان آزاد جدا نمی کنند، بنابراین اگر به آن ها بروید زمان بدی خواهید داشت/به اندازه دستمزد برای بردها نمی رسید. اوه و آنها به افرادی که پرداخت می کنند بسیار پاداش می دهند. در کل وقتی پول را پرداخت می کنم بد نیست.
دشمنان همیشه بالاتر از شما هستند. اصلا تعادلی در خواستگاری وجود ندارد و مجبور می شوید با افرادی که سطح بالاتری از شما دارند بازی کنید. وقتی همه احضارهای حریفان شما سطح 5 و بالاترین سطح شما 3 است، دقیقاً جالب نیست. این کاملاً جنبه رقابت را از بین می برد. تا چه زمانی، باید برای سایر جنبه های بازی هزینه کنید. در غیر این صورت به احتمال زیاد در هر دور شکست خواهید خورد. این مهارت نیست اگر قبلاً دادههای ذخیرهشده را ندارید، پیشنهاد میکنم هرگز این را دانلود نکنید.
من سالها پیش بازی کردم و فکر میکردم بازی فوقالعادهای است، اما پس از مدتها بازگشت، متوجه همان مشکلاتی شدم که باعث شد آن را حذف کنم، کارتهای نامتعادل جدید که پویایی با دکهای موجود، سطوح بیشتر و کل را در نظر نمیگیرند. مقدار کارتهای بدون افزایش طلای بهدستآمده بدون پرداخت، همراه با سایر مسائل جدید، مانند بازیکنانی که کارتهایی در حداکثر سطح دارند و سطح پادشاه 10/11 مسابقاتی را انجام میدهند که باید منصفانه و چالشانگیز، خستهکننده و خستهکننده باشند.
بهروزرسانیهای شما باعث میشود افراد/من از بازی خارج شوند.. این بارها در گذشته اتفاق افتاده است.. این هنوز یک بازی بسیار سرگرمکننده/خوب است... چه اشکالی دارد که بهروزرسانیهای شما کار نکند و من را از بازی قفل کنید؟ ?? این خیلی بد است ....
اگر این بازی رو بازی نکنین واقعا ۱۰ سال از زندگی عقبیت
چه کنم گی بیه دهش ☹️
ویرایش سوم: من اکنون در چالش 1 هستم و خواستگاری کاملاً وحشتناک است. من با چندین کارت lv 12 و 13 در مقابل عرشهها قرار میگیرم در حالی که فقط چند lv 12 و 11 دارم، که تفاوت زیادی ایجاد میکند. من همین الان با یک بازیکن کینگ تاور 13 با وجود اینکه در چلنجر 1 بودم قرار گرفتم. دو فصل اینجا گیر کردم. من در برابر کارت های lv 14 تا شهر شبح وار پیش رفته ام. پرداخت به برد تنها زمانی مشکل ساز می شود که بازیکنان PtW را با بازیکنان غیر PtW جفت کنید.
5 سال دارم بازی میکنم واقعا عالی
Clash Royale برای اندروید. قبل از این قبل از این در وب سایت اپیروید بازی آنلاین و فوق العاده بی نظیر کلش آف کلنز را مورد بررسی کامل قرار
واقعا بازی خوبیه من الان 2 سال بازی کردم اگرچه برای برنده شدن پول است، من هرگز متوجه نمی شوم چه کسانی برای برنده شدن پول پرداخت می کنند، نمی توانم فقط سر آنها فریاد بزنم و بگویم اوه آنها 2 برد می دهند، بنابراین من فقط بازی را به طور معمول بدون عصبانیت انجام می دهم، ممکن است در یک لحظه به استراحت فکر کنم، اما اکنون که انجام شد بازی خیلی خوبی است آه و آخرین چیزی که فکر می کنم شما بچه ها باید ملکه کماندار را عصبی کنید زیرا وقتی شنل پوشیده است و روی برجی قفل می شود با آتش سریع در حالی که شنل پوشیده است خداحافظی می کند.