Post by ronsbabthogitoo on Feb 5, 2022 8:11:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pieredze bez maksas ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Tā ir jautra spēle. Vispirms. Tad jūs sasniedzat punktu, kurā vienkārši nav iespējams uzvarēt, pat ja spēlējat nevainojami, neiegādājoties kādu no viņu komplektiem par īstu naudu.
Tā ir lieliska spēle ar dažādām ēdienkartēm, kas pieejamas katrā restorānā, kamēr mēs virzāmies uz jauno restorānu rekonstrukciju. Vienīgais trūkums ir tas, ka būtu labāk nodrošināt dimantus katrai apakšlīmeņa pabeigšanai kopā ar monētām, tāpēc katrā līmenī, kas satur 10 dimantus (3 apakšlīmeņiem), jo dimanti ir nepieciešami iegādei. Būtu arī labi, ja tiktu nodrošināti vairāk pastiprinātāju, piemēram, Red Diamonds, 2X, automātiskā palīdzība. Nodrošiniet arī citas krāsas restorāniem nekā noklusējuma 3 krāsas.
Es domāju, ka atjauninājumā ir kļūda. Lūdzu, izlabojiet to. Paldies.
Es to nesauktu par bezmaksas spēli! Ja vēlaties nokārtot līmeņus, jums ir jāiegādājas dimanti, lai uzlabotu savus rīkus, pretējā gadījumā aizmirstiet par līmeņu nokārtošanu. Man patīk spēlēt līmeņus, bet man tas kļuva slikti. Rediģēt: Es tikko to atinstalēju, lai gan man bija liels progress. Milzīga laika izšķiešana
Šī spēle ir jautra, pat aizraujoša, un reklāmas (galvenokārt) nav obligātas. Tomēr man bija jāsāk spēle no jauna, jo ieguvu jaunu tālruni, un tagad es redzu šīs kaitinošās reklāmas starp līmeņiem, kuras es nicinu. Neesat pārliecināts, vai tas ir saistīts ar jaunu atjauninājumu vai arī manā OG spēlē veikalā pirkumam bija funkcija Bez reklāmām. Katrā ziņā es noteikti nožēloju, ka nesaistīju savu spēli ar Facebook 😅
Man patīk šī spēle. Vienīgais iemesls, kāpēc es tai piešķiru 1 zvaigznīti, ir tāpēc, ka, sasniedzot picas vakariņu līmeni un iegūstot tumšās olīvas, nav iespējams pamanīt, ka klienti tās prasījuši uz savas picas. Šo līmeni nav iespējams pārvarēt. Nemaz nerunājot par "pieejamības" trūkumu cilvēkiem ar atšķirīgu redzi. Lūdzu, mainiet olīvu krāsu vai formu.
Spēle noritēja labi, ja neskaita sludinājumus. Es esmu pārgājusi no daudzām monētām līdz tikai 3000. Otro reizi viņi man tās noņēma bez iemesla. Tātad esmu beidzis ar šo spēli!!!
Crazy Diner: Cooking Game Стратегії ckhs
Tā ir tikai viena no šīm restorānu spēlēm, taču jums ir jāpārspēlē līmeņi, lai progresētu stāstā un līmenī, nevis iegūtu zvaigznes, pamatojoties uz to, cik labi esat veicies.
Man patīk spēle, bet es ienīstu, ka nav iespējas izslēgt bezgalības palielinājumu, ko iegūstat ar uzvaru sēriju. Man nepatīk spēlēt ar to ieslēgtu, jo tas padara spēli pārāk vieglu — vēlos, lai būtu veids, kā pateikt, ka nevēlos to aktivizēt.
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Avanture kgaj
Šī spēle ir ļoti laba. Bet esmu ļoti vīlies par pirkumiem. Es iegādājos 150 zilos dimantus 2 reizes par 170 Rs katru reizi. Bet manā spēlē vēl neesmu dabūjis dimantus... mani 340 R ir izšķiesti
Tā kā jaunākā atjaunināšanas lietotne tiek aizvērta ikreiz, kad tiek parādīta reklāma, jums joprojām ir jāatkārto līmeņi, jo tā tiek aizvērta
Tikai jautājums, kā es varu mainīt varoņa tērpu? Esmu mēģinājis noklikšķināt uz katras pogas, bet neatradu. Vai funkcija tika noņemta?
Es nerakstu atsauksmes bieži, bet man tas bija jādara par šo spēli... Man patīk pati spēle, bet katru reizi, kad tiek parādīta West spēles reklāma, kad mēģinu nekavējoties uzlabot savu aprīkojumu, šī konkrētā reklāma man nesniedz tūlītēja jaunināšana, un tas liek man iziet no spēles un restartēt lietotni pēc reklāmas noskatīšanās, bet es nesaņemu atlīdzību... Tas ir ļoti nomākta, taču es atkal izbaudu spēli. Vai jūs, lūdzu, varētu aizstāt sludinājumu ar citu reklāmu, kas man nezaudētu atlīdzību?
Ir ļoti grūti iegūt atslēgu pat tad, ja pārsniedzat summu un daudzām reklāmām
Man ļoti patīk spēlēt šo spēli, taču es nevaru atvērt un spēlēt seens pēdējo atjauninājumu. Tas ir jāizlabo. Paldies
Kāpēc es nevaru to atvērt un atskaņot. Lūdzu, izlabojiet
Nav pietiekami daudz laika, lai pabeigtu. Vai viņi vēlas, lai jūs pērkat cepures monētas, man nav naudas. Tā nomākta, tagad tas netiks atjaunināts vispār
Pārāk daudz reklāmu. Un viņi liek cilvēkiem noklikšķināt uz 4-5 zvaigznēm
es mīlu spēli, taču tā atsakās atjaunināt, tā tiek apstrādāta jau 3 dienas, kāpēc tā patīk un turpinās spēlēt, cerams, ka atjauninājums tiks labots
Spēles kļūst intensīvākas un grūtākas, progresējot. Tas ir diezgan interesanti, jo padara spēli izaicinošu. Vienīgā problēma ir tā, ka spēlē esošās monētas ir bezjēdzīgas. Jūs tik smagi strādājat, lai nopelnītu monētas, un jūs nevarat tās izmantot. Man ir ap 250 000 monētu un tās nekam netiek izmantotas. Uzlabojumos tiek izmantoti dimanti, kurus ir ļoti grūti iegūt, tāpēc es iesaku jauninājumiem drīzāk izmantot monētas.
Bija patiešām jautri spēlēt, taču (150+ līmenis) diezgan bieži avarē līmeņa vidū — tas ir slikti optimizēts, ņemot vērā to, ko es redzu.
Ir šīs spēles kļūda, kad es spēlēju nākamreiz un atveru vēlreiz, nevaru atvērt, ir nepieciešams atkārtoti instalēt. Ne pirmo reizi, gandrīz trīs reizes un vairāk
Es tikko nopirku dimantus no krājkasītes, bet dimantu skaits nepalielinās. Kā tas nākas?? Lūdzu, iedodiet dimantu, ko es pērku no krājkasītes.
Es tikko spēlēju šo spēli, tāpēc es nezinu, vai tas ir labi vai nē. Tas joprojām nav ploblam. Paldies......
Gatavs, dzēš spēli. Brauc ļoti slikti
Kāpēc cilvēki un citas lietas, piemēram, kravas automašīnas, nav redzamas manā spēlē? vai tas ir pieejams tikai IOS? un ne uz Android? Es mēģināju operētājsistēmā IOS, un tas uznirst, bet manā Android tālrunī tā nav. Nopūta!
Crazy Diner: Cooking Game Stratēģiskās spēles atwm
Es piešķiru tai piecas zvaigznes, jo man ļoti patīk spēle, kad es to pirmo reizi sāku pirms 2 dienām, bet tad dažiem līmeņiem šķiet, ka nav pietiekami daudz laika un to nav iespējams pārspēt, tāpēc no vakardienas man bija jāatjaunina šī lietotne, un viss noritēja. lieliski, tad šodien atinstalēju un pārinstalēju, un es nevaru saprast, kā atteikties no Facebook, lai atgūtu citus panākumus, tāpēc tagad man jāsāk no jauna
Man patīk šī spēle, es esmu 25 līmenī, tāpēc šī spēle ir ļoti grūta, bet es to uzvarēju ::::" Bet tā ir ļoti izklaidējoša spēle, paldies, ka lejupielādējāt, es esmu bērns. Liels paldies, es piešķiru 2 zvaigznes 🌟
Līmeņi, kuros jums ir jāpasniedz noteikts skaits ēdienu, spēle dod jums noteiktu skaitu klientu , man izdevās apkalpot katru klientu katru viņa pasūtīto ēdienu, bet beigās saka, ka man pietrūka klientu, lai sasniegtu izvirzītais mērķis, kā tas iespējams? Tas ir jānovērš, jo es izmantoju savus +3 klientu pastiprinātājus
Pārāk daudz reklāmu, bet jautri spēlēt.
Man ļoti patīk šī spēle. Tomēr man jāsaka, ka man nepatīk tas, ko viņi dara jaunākajā atjauninājumā. Tas turpina spēlēt, lai gan prasība ir izpildīta, un liek man zaudēt bonusu. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu. Paldies.
Es vēlos tam piešķirt 5 zvaigznes; ut patiešām ir jautri spēlēt, ja jūs apstrādājat pastāvīgās piespiedu reklāmas. Mani sarūgtināja tas, ka spēles dimantus var pilnībā iztērēt nejaušības gadījumā, kad var rasties jautājums "Vai tiešām vēlaties to tērēt?" opciju. Tiešām vilšanās
Sveiki .. paldies par spēli..... Esmu izmēģinājis šīs pusdienu spēles pa vienai .... Tas ir labi. Ir reklāma. Bet tas nav aizsērējis. Ir iespējas izlaist pievienošanu. Viena lieta: kad pievienošana ir pabeigta, dažreiz spēle tiek pārtraukta, un jums ir jāiziet un jāatgriežas vēlreiz. 1. rediģēšana: Cilvēki pateicas par jūsu laiku, lai izlabotu manu kļūdu ... Bet tā ir problēma ar manu tālruni .... Ne jūsu pusē ..
Man patīk spēles ātrums, kas sniedz dārgakmeņus un ir ārkārtīgi izaicinošs.
Lietojumprogramma netiks ielādēta, tā saka, ka resursu ielādei ir nepieciešams interneta savienojums. Man ir sstsble tīkla savienojums, taču tas joprojām nedarbosies...
Šī spēle tiešām ir sūdīga. Neatkarīgi no tā, ko jūs darāt, jūs nevarat progresēt. Neatkarīgi no tā, kādu pastiprinājumu izmantojat vai cik ātri strādājat, laiks beigsies. Jūs varat paņemt šo spēli tur, kur saule nespīd
Šī ir pārsteidzoša aizraujoša spēle, un man tā patīk! Man patīk tas, ka varat to spēlēt bezsaistē, un nav pārāk grūti nopelnīt dimantus un atslēgas, lai viss notiktu jūsu restorānā.
Spēle bija patiešām jautra, līdz jūs sasniedzat noteiktus līmeņus, kurus nav iespējams iziet bez naudas tērēšanas.
Crazy Diner: Cooking Game Stratégiai játékok awn
Šī spēle ir interesanta, taču daži līmeņi ir izaicinoši
Crazy Diner: Cooking Game Stratēģiskās spēles ujh
Pārāk daudz reklāmu un nav iespējams pārvarēt noteiktus līmeņus
Es joprojām cenšos uzzināt par šo spēli. Nekad nedodiet pietiekami daudz dimantu uzlabojumiem un pastiprinātājiem. Man ir daudz monētu un kam tās tērēt? Es vienkārši to vēl nesapratu! Jebkura palīdzība būtu lieliski!!!
Nevar pēkšņi pasniegt picu klientiem. Es mīlu šo spēli, bet nevar turpināt ar šo problēmu.
Atkarību izraisoša, jautra un patīkama spēle, ko spēlēt, taču nav iespējams turpināt darbu vēlākās ēdināšanas iestādēs, netērējot reālu naudu! Pastāvīgās reklāmas ir īsts murgs! Jūtieties, ka izstrādātāju alkatība ir pārņēmusi!
Crazy Diner: Cooking Game Стратегије ewq
Ļoti jautri spēlēt!! Bet pēc pirmā restorāna izveides, izmantojot atslēgas.. Jūs nekad vairs nesaņemsit atslēgas, lai cik ātri to darītu.. Skumji atinstalēt
Man patīk spēle, bet tā sasalst, kas, protams, apgrūtina spēlēšanu 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Pārāk daudz reklāmu par lietām un jauninājumiem, kas kļūst par dārgiem
Ceļš uz daudzām reklāmām! Šī spēle būtu daudz jautrāka, ja jums būtu reklāma burtiski ik pēc dažām minūtēm. Ja viņi no tā tiktu vaļā, es labprāt šim dotu 4 vai 5. Reklāmas to nogalināja