Post by ronsbabthogitoo on Feb 5, 2022 8:08:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више издржљивости хак ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
информације садржане у овој е-поруци подлежу горенаведеном и могу бити послате примаоцу на следећу адресу
Свиђа ми се игра, игра је веома зависна и игра је веома смешна, дајем јој 3 звездице јер има много грешака и грешака следеће ажурирање, поправите грешке и пропусте и онда ћу размислити да дам 5 звездица
Chicken Gun Aksyon nbt
Ово је игра тако да копирају у праву да копирају игру која се зове гмод јер гледајте оружје може да помери све ствари и аутомобиле деца мисле да је ова игра боља од гмода или деца мисле да ова игра није копија, али десетине и одрасли могу да схвате да је ова игра цопиригхт једино није право на копирање у овој игрици је да се ви убијате једни друге оружјем, али ипак копирајте право па му дајем 1 звездицу јер корак 1 ауторска права корак 2 углавном деца играју ове игрице корак 3 деца ће бити љута на тамо брате ако брате каже копија
добра игра за идеје и изградњу ствари са добрим идејама за оружје. Могу ли само да забраним хакере и да не будем убијен, такође да покушам да убијем војску јеллибеас-а тако да овај део није важан Вом није грешка, 🌟 БАКЕ ЈЕ РЕМЕКТОР🌟 Аио😳 Вом је није грешка, 🌟 БАКЕ ЈЕ РЕМЕКРСКО🌟 Ајо😳 Вом није грешка, 🌟 БАКЕ ЈЕ РЕМЕКСТВО🌟 Аио😳 Вом није грешка, 🌟 БАКЕ ЈЕ РЕМЕКСТВО🌟 Аио😳 Ајо😳 није грешка, Ајо😳 није грешка МАСТЕРПИЦЕ🌟 Аио😳 Вом није грешка, 🌟 БАКЕ ЈЕ РЕМЕК 🌟 Аио😳
ПЛС ИСПРАВИ ГДЕ ДОВНЛОУД ТХЕ ЦХИЦКЕН ГУН +АЖУРИРАЈТЕ ЊЕГОВИХ 100НО ДОВЛОУД ФИКС ОВО ПЛС
Супер,јел мозете ставити једну ствар из хугги вугги поопи плаитиме,мислим на оне руке
ОМГ тако добра игра!!!
Ова игра још увек има грешке, а ново ажурирање каже да су исправљене грешке, али још увек постоје грешке
Три звездице су јер како направити ароплан
KawaiiWorld آرکیڈ pyd
Видите да је стопа апарата много
Цоол, свиђа ми се. ИДЕЈЕ: можете додати: Аленови, диносауруси, змајеви би могли бити припитомљиви за тимове и демогоргон
Chicken Gun Actie bgxq
Многи Јутјубери су направили нову верзију, али је лажна?
Дао бих му пет звездица ако нема заостајања у игри и ако аутоматски умремо у лави, молим те, реши мој проблем.
Сјајно се може играти са пријатељима и волео бих да ажурирања додају кућне љубимце као у Мемес Варс-у и нове мапе и ако је могуће додати кожу од свиње као у снимању заставе.☺
Хтео сам да ово одсвирам због смеха и смешности, и нашао сам то, али нисам очекивао да ће бити и ЗАБАВНО. Као брате, његов пилећи ЦоД, зашто је тако забавно? Осим тога, можете да градите ствари, борите се са чудовиштима, БР режим, осветљен. Рећи ћу да постоје нека ВРЛО оперативна оружја, али се не исплати победити. Веома је лако набавити новчиће и ништа нема смешну цену. Искрено, много ми се свиђа и надам се да ће добити љубав и ажурирања још неко време.
Игра је забавна, али оно што мрзим је Хакер. хакер може лако да хакује игру и вара.
Превише огласа последње ажурирање није имало толико
Добра игра
Лепа игра, али има доста грешака, на мапи лаве умиремо изнова и изнова. Има много хакера и тако су досадни. Учините нешто да их забраните. Не можемо ни да их шутнемо.
Chicken Gun Märulimängud vyri
Мислим да је ово једна од најбољих игара с оружјем које је икада било на плаисторе-у. Мислим да је боље од Фортните-а, оружје је јефтино и баш је забавно, дајем овој игри пет звездица
Chicken Gun Actie bgxq
Игрица је супер
игра је тако забавна да купујеш оружје можеш да купујеш аутомобиле можеш да купујеш млазне авионе можеш прилично да урадиш гомилу ствари и ја је волим највише због тога што волим војне ствари и то је супер
Волим ову игру, али када желим бесплатне новчиће, не може да тражи додатак, али и даље волим игру. Играм је сваки дан, то је најбоља игра коју сам икада играо!!!
Лепа је игра скините ово😍!
Свиђа ми се ова игра, али има много хакера, поправите ово, али лепо👍👍😀
Не могу да возим хеликоптере јер пре него што притиснем дугме почињем тако да се окрећем удесно и понекад се објекти не појављују ако је ово поправљено, то би била моја омиљена игра
Волим ову игру јер је ова игра тако забавна јер има толико начина игре и мој омиљени режим игре су тимови, али проблем су само хеликоптер и тенк и авион и џип је тако тешко пуцати, али и даље је забавна игра
Цхало апликације, учиниле су пилетину најсмешнијом од свих игара зашто због звука када умире 😂. тако смешно у 2.8.04 и такође нови мод Рацинг
Заиста волим ову игру, зависник сам <33 ... Препоручио бих вам да додате још оружја, скинова и возила, било би савршено!
Мултиплаиер није стваран, сви имају исто име, а ви мислите да сам толико глуп. ДОДАЈТЕ ЈОШ ИМЕНА ПА ЈЕ уверљивије, али свеједно је прилично ок изгледа добро, али неки ботови имају добар АИ због чега се осећа као прави пример за више играча да вас неко улови са вишег места или оде испод мапе, али иначе је јако забавно и ако ћете да правите лажну игру за више играча, требало би да НАПРАВИТЕ ВИШЕ ИМЕНА, али АИ је ок тако да бих дефинитивно веровао да су то прави људи.
игрица је пре цоол. кад сам је инсталирао одмах сам је узео да играм. првог дана када сам је играо сам мало али када сам схватио да је игрица цоол играо сам је цео дан.
Када се придружим мечу и желим да одем након неког времена, чекам да се меч заврши, али никада не. И када одем, проверим колико сам новчића добио, а нисам добио ниједан иако сам добио много убистава. Поправи ово. И понекад игра каже да сам напустио меч иако нисам, и нестанем, али сам још увек у мечу, екран ми се само замрзне. Додајте веће мапе молим. Осим тога, прилично је добро. Такође додајте још режима игара
Зашто дајем 3 звездице? Зато што нам је потребно више ажурирања које су нам потребне су мехови, логорска ватра, ново оружје, па чак и као 1:00 добија 50 новчића, то је све што нам треба, молимо вас да будете више ажурирања
Цхицкен Гун је веома добра игра, али има проблема у игри | први проблем су огласи | други проблем су хакери | хакери су ме изнервирали, убили су ме много пута али не могу да убијем | треће су неке грешке у ажурирањима | Цхало Аппс поправи ово🙏🏼🙏🏼
Дао бих 5 звездица ако можете да спречите варалицу.
Тако је тешко ажурирати ...... је дивна игра
Најбоља игра на свету је игра која има много врста оружја, а аутомобили, хеликоптери, авиони и шлемови су дати у овој игри најбољи пријатељи игре које треба да преузмете
Одлична игра! Али иако је потребан промена узрокују да ме неки мечеви ме придружим и изгубим мрежу иако имам своју мрежу
Глупа игра. грешке, превисоке цене и најгоре је то што не можете променити име. Само су имена петао руди и слично. Генерално, веома лоша игра.
Има рекламе када си усред игре толико глуп и глуп да бих га оценио са 0 звездица да могу, као да мрзе играче. Превише глупих огласа, учините то тако да буде мање огласа како не бисте добијали огласе усред игре.
Да ли је ово дивна игра и веома слатке 😎 Пилићи